Ekm

Okulumuzda Dumlupınar üniversitesi öğretim üyesi Dr.Şükrü Kitiş tarafından bilim söyleşisi  yapılacak.

Ekm

1/D sınıfı öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle etkinlikler düzenleyerek,doğal yaşam zincirinde hayvanların rolü ve hayvanları korumanın önemi konusundaki farkındalıklarını geliştirdiler.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmenimiz Fadime Okumuş Sarıkaya ve 2-e öğrencileri Hatay /Altınoluk Enek köyündeki Enek İlkokulu öğrencileri ile okuduğu hikaye kitaplarını paylaşmak için kitap kolisi hazırladı. 2-e sınıfı öğrencileri görmeden sevdikleri arkadaşlarına minik hediyeler de göndermeyi unutmadılar.

Ekm

3/G sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde "Dünyanın Katmanları konusunu oyun hamuru ile modelleyerek öğrendiler.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlandı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl