Şbt

SİMAV BELEDİYESİ BİR KEZ DAHA OKULUMUZA DESTEK VERDİ. ISINMA SİSTEMLERİNDE YAŞADIĞIMIZ SORUN SEBEBİYLE SİMAV BELEDİYE BAŞKANI SN. SÜLEYMAN ÖZKAN BEY´E RİCAMIZ SONUCU GÖRVLENDİRİLEN PERSONEL PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZDÜ. DESTEKLERİNDEN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Şbt

OKUL GÜVENLİĞİMİZİ ARTIRMA ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GÜVENLİK KAMERLARIMIZA YENİLERİNİ EKLEDİK, BAKIMLARINI YAPTIK. OKUL GÜVENLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEDE TUTMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ŞU GÜNLERDE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ULUER´E,GÜVENLİK GÖREVLİMİZ GÖNÜL SARICA´YA, YARDIMCI HİZMETLER PERSONELLERİMİZ MEHMET ÖZDEMİR VE HÜSEYİN DİNÇER´E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

GÜLİZAR EREN AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU.

Okul Aile Brliğimizin nazik davetleri ile Gülizar Eren İlkokulu Ailesi olarak Eynal Kaplıcaları´nda kahvaltıda buluştuk. Ege Termal´de 5 kişiye 2 gecelik konaklama hediyesi günün süprizi olurken, çekilişi bizlere heyecanlı ve keyif dolu bir hafta sonu yaşattı.

Desteklerinden, nazik davetlerinden ve süprizlerinden doayı kendilerine teşekkür ediyor birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz.

Şbt

OKULUMUZDA AÇILAN EBRU KURSUNA İLGİ BÜYÜK.

EBRU KURSU ÖĞRETMENMİZ ZİYA ERKAN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARI BÜYÜK TOPLUYOR. ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Şbt

Sınıf öğretmenlerinin sınıf temsilcilerini, komisyonun da okul temsilcilerini seçtikleri "İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Etkinliği" düzenlendi. Minik öğrencilerimizin canla başla çalışıp ezberledikleri İstiklal Marşımızı; Anasınıflarımız ilk iki kıtasını, ilkokullarımız ise ilk beş kıtasını ezbere okuyarak marifetlerini gösterdiler. Yapılan seçim sonucunda ilçe çapında yapılacak etkinliğe okulumuzu tamsilen Anasınıflarından Mustafa SARICA, İlkokul kısmından Şeyma DEMİR seçilmiştir. Katkısı olan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder yavrularımızın milli ve manevi duygularının heyecanla artarak devam etmesini dileriz.

Şbt

İLÇEMİZ 1. - 2. - 3. - 4. VE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLAR OKUL ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTILARI OKULUMUZDA YAPILDI. TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARMIZA 2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Şbt

Okul öncesi Eğitimi ile başlayan okulumuzdaki eğitim; Okulumuz bünyesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanımızın değerli eşleri Emine Hanım´ın öncülüğünnde başlatılan "OKUMA YAZMA SEFERBELİĞİ" çerçevesinde büyükler için OKUMA YAZMA KURSU açılmıştır. Emekli öğremenimiz Kemal BAL´ın verdiği derslerde kursiyerlerimizin heyecanları gözlerinden okunmaktaydı. Öğretmenimize ve kursiyerlerimize başarılar dileriz.

Şbt

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün Valilik oluru ile başlatmış olduğu "MİNİK ELLER MEHMETÇİK İÇİN DUADA" etkinliği çerçevesinde okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile bahçede toplanıp dua ettik. Öğrencilerimizin can-ı gönülden katılıp "AMİİİN" dedikleri dualarımız Yüce Mevlamız Kabede, müzdelifede,Ravzayı Mutahharada ve Mescid-i Aksada yapılıp müstecap olan dualara iltihak eylesin. Yüce Allah dualaraımzı ulu katında kabullerin en güzeli ile kabul ve makbul eylesin. " AMİİİİİİN".

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Kanaat Dönemi Dönem Başı Öğretmler Kurulu Toplantısı Okul Müdürü Ali ULUER başkanlığında yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinin tamamaının hazır bulunduğu toplantıda 1. dönemin değerlendirilmesi; 2. dönemin planlaması yapıldı. Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için beyin fırtınısa yapılan toplantımızın sonunda iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdirildi.

Şbt

Veli İletişim Programı Projesi kapsamında Şubat toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Okulumuz Rehber öğretmeni Tuba KAMAZ tarafından Teknolojiyi Kullanma konusunda toplantıya katılan velilerimiz bilgilendirildi. Toplantıya katılan duyarlı velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Kaymakamımız Sn. Türker Çağatay HALİM Beyler okulumuzda bir dizi ziyarette bulunarak sınıflarda öğrenciler ile sohbet etti.

Şbt

İlçemiz Kaymakamamı Türker Çağatay HALİM, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sayit BAYRAMOĞLU, İlçe Eminyet Müdürü Aytaç AYHAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Mehmet ŞİRİKÇİ ile beraber okulumuz öğretmenler odasında okulumuz öğretmen ve idarecileri ile 81 İl ve ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen Okul Güvenliği konulu toplantı yaptı. Güvenli ortamı sağlamak amacı ile alınan tedbir ve yöntemler hakkında açıklama yapan kaymakamınız öğretmen arkadaşlarımızın da duygu ve düşüncelerini sorduktan sonra ikinci dönem için iyi dilek ve temennilerde bulundu. Kendilerine ve beraberinde okulumuzu ziyaret eden müdürlerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.