Ock

Okulumuz 3/G sınıfı öğrencileri isteklerini Simav Belediye Başkanı Fatih KALAY'a dilekçe ile sunmaları yerel gazetemiz Simav'ın Sesi'nde yer aldı.Teşekkür ederiz.

Ock

3/D sınıfı şiir okuma projesi kapsamında "ANADOLU SEVGİSİ" adlı şiiri ÖYKÜ ZEYBEK ve YUSUF MERT NERKİS okudu.Ogrencilerimizi ve öğretmenleri AYŞE AKSAN'ı tebrik ediyoruz.

Ock

3/D sınıfı öğrencileri,öğretmenleri AYŞE AKSAN rehberliğinde katı, sıvı ve gazlar konusunu işlediler. Konuyu pekiştirmek için deney yaptılar.

Ock

3/D sınıfı Şiir okuma projesi kapsamında "Memleket İsterim " Şiirini Bade Mina BARIŞ seslendirdi. Öğrencimizi ve öğretmeni Ayşe AKSAN'ı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Kas

3/G Sınıfı Öğrencilerimize Belediye Başkanımız Fatih KALAY'IN hediye etmiş olduğu sinema etkinliğini gerçekleştirdik.

Kas

1/E sınıfı Ü sesini eğlenceli etkinliklerle hissettik. Atamızı saygı ve özlemle yad ettik.

Kas

Sonsuza kadar kalbimizdesin.Sevgi,saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Lösemili Çocuklar Haftası sebebi ile öğretmenlerimiz turuncu kurdele takarak farkındalık oluşturmaya çalıştılar.

Kas

Yeni ilçe milli eğitim müdürümüz İsmail Güven okulumuzu ziyaret etti. Anasınıfı ve ilkokul öğrenci ve öğretmenlerimiz ile sohbet etti. Okulumuzu gezerek okul idaremizden bilgi edindiler.