Kas

Türkiye satranç federasyonu tarafından simav belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı satranç turnuvası 8 yaş kategorisinde öğrencimiz Yunus Emre ACAROĞLU,10 yaş kategorisinde Enes Kamil ACAROĞLU birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

2-E sınıfı "uçurtma mevsimi" metnini işledikten sonra hafta sonunu uçurtma yaparak ve eğlenerek geçirdi.

Kas

1/B  sınıfı u harfini eğlenceli etkinliklerle öğrendi.

Ekm

Emeği geçen  tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamı teşvik etmek amacı ile öğrencilerimiz ile sabah egzersiz ve fiziksel aktiviteler yaptık.

Ekm

1/B Sınıfı O harfini eğlenceli bir şekilde öğrendi.Katılımları için Orman Mühendisi Beştaş Işık'a teşekkür ederiz.

Ekm

3/G Sınıfı öğrencilerimizin Türkçe dersinde "Bir Sınıf Müzesi Kuralım " metni işlerken oluşturdukları minik müzesi.

Ekm

Diyetisyen Sibel Aşkın Boran 4.Sınıf öğrencilerimize "Dengeli ve Sağlıklı Beslenme " ile ilgili bilgilendirme semineri verdi.Diyetisyen Sibel Aşkın Boran'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

1.sınıf öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.Trafik polisleri, öğrencilerimize trafik kuralları  hakkında bilgilendirme yaparak,yayaların,trafikte uyması gereken kuralları anlattı.Polislerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul kermesimizi öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla tamamladık.Kermesimize emek veren ,destek olan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.